Takarítási tippek!

A következőkben otthonuk kitakarítására és rendrakásra vonatkozó tippeket olvashatnak. Az évnek ez egy kritikus időszaka, amikor is itt az ideje, hogy felfrissítsük lakóhelyünket. A legjobb az lenne, ha ez csak 5-10 percet venne igénybe!  Természetesen a tavaszi nagytakarítás elkerülhetetlen ezért is gyakran homlokráncolással várjuk. Itt azonban találhatunk néhány nagyszerű ötletet, melyek segítségével gyorsan elvégezhetjük otthonunk kitakarítását és spórolhatunk is azzal egy időben!

A következőkben található összes ötlet olcsó, könnyen megvalósítható és kiváló módja a tavaszi felfrissítésnek!

2014. augusztus 06., szerda 10:35

Az ecet előnyei

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Az ecet rendkívüli hatékonysággal távolítja el a kellemetlen szagokat, vagy akár a cigaretta füstöt.

Ecettel is úgy kell takarítani mint bármi más folyékony tisztítószerrel. Fogjon egy nagy nedvszívó képességű textil darabot, enyhén nedvesítse meg, majd öntsön rá kellő mennyiségű ecetet. Kiválóan távolíthat el makacsabb szennyeződéseket is. Én például éveken keresztül akvárium tulajdonos voltam. Az akvarisztikában gyakorta javasolják, természetes jellege miatt a vízkő eltávolítására.

A másik dolog, amit szeretek az ecetben, hogy el tudja távolítani a főzés közben keletkező szagokat, ha párologtatjuk egy külön edényben főzés közben. Helyezzen egy csésze ecetet egy edénybe, melegítsük közepes lángon, és íme! Az brokkoli és a lazac szag eltűnt!

Azok számára is van egy jó tippem akik sokat cigarettáznak otthonukban. Egyszerűen csak öntsön körülbelül ½ csésze ecetet egy kis tálban a szagtalanítja a bagó szagú lakást. 

Extra tipp dohányosoknak: ecetezzen be egy konyharuhát és a füstös szobában párszor végezzen köríves mozdulatokat az ecetes textillel. mintha a tábortüzet legyezné. Pápá füst és cigiszag!

Partnereink:

 

party zenekar, esküvői zenekar

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

Lapostető szigetelés

Playmobil játék webáruház

Elektromos kisautó webáruház

VW és AUDI bontó    

Hajhosszabbítás árak Budapesten

Parfüm webáruház

 

Megjelent: 3364 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. november 05., csütörtök 06:17
Hyppolit

A kiválónak számító takarítási szolgáltatásaink mellett az Ön cégének sohasem kell majd egy másik takarító cég szolgáltatásait igénybe venni. Cégünk általános épülettakarítási szolgáltatást nyújt mindenféle intézmény számára. Cégünk teljes mértékben elkötelezett abban, hogy kizárólag a legjobb épülettakarítási szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Amennyiben az Ön által irányított intézmény általános takarításra szorul, akkor cégünk készséggel áll a rendelkezésére.

Íratkozzon fel hírlevelünkre: