Takarítási tippek!

A következőkben otthonuk kitakarítására és rendrakásra vonatkozó tippeket olvashatnak. Az évnek ez egy kritikus időszaka, amikor is itt az ideje, hogy felfrissítsük lakóhelyünket. A legjobb az lenne, ha ez csak 5-10 percet venne igénybe!  Természetesen a tavaszi nagytakarítás elkerülhetetlen ezért is gyakran homlokráncolással várjuk. Itt azonban találhatunk néhány nagyszerű ötletet, melyek segítségével gyorsan elvégezhetjük otthonunk kitakarítását és spórolhatunk is azzal egy időben!

A következőkben található összes ötlet olcsó, könnyen megvalósítható és kiváló módja a tavaszi felfrissítésnek!

  • Home
  • Blog
  • Gonosz konyhaszekrények, ti vagytok mindig utoljára hagyva...
2014. augusztus 24., vasárnap 09:10

Gonosz konyhaszekrények, ti vagytok mindig utoljára hagyva...

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Úgy gondolod, hogy morzsa darabok és egyéb nem kívánt dolgok hevernek mindenütt a fürdőszobádban és a konyhaszekrényen? És mi történik, ha valami ráfolyik a polcra? Az emberek észreveszik ezeket a dolgokat, tudod, hogy miről beszélek. Ha a váratlanul beállító barátaid meglátnak egy ilyet, tuti, hogy többé nem akarnak majd átmenni hozzád. Ez egy totális katasztrófa. De most itt a hihetetlenül könnyű megoldás! Miután alaposan megtakarítottuk a konyhaszekrényeket, (eltávolítottuk az összes részét, törölgessük le a felületét) takarjuk le a konyhabútor belső felületeit egy darab gumi alátéttel (megvásárolható tekercsben a százforintos boltokban) Az alátétet a kívánt méretre szabhatod azután minden elemet helyezz vissza. Végül a dolgaid a helyén maradnak, a konyhaszekrényed tiszta lesz, és az alátét végzi el a piszkos munkát. Az alátétet vagy kicseréled, vagy letörölgetet néhány havonta. Így aztán ezen túl majd alig fogod várni, hogy kérkedhess a konyhaszekrényed tavaszi nagytakarításával!

Megjelent: 3459 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. augusztus 24., vasárnap 09:16
Hyppolit

A kiválónak számító takarítási szolgáltatásaink mellett az Ön cégének sohasem kell majd egy másik takarító cég szolgáltatásait igénybe venni. Cégünk általános épülettakarítási szolgáltatást nyújt mindenféle intézmény számára. Cégünk teljes mértékben elkötelezett abban, hogy kizárólag a legjobb épülettakarítási szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Amennyiben az Ön által irányított intézmény általános takarításra szorul, akkor cégünk készséggel áll a rendelkezésére.

Tovább a kategóriában: « Az ecet előnyei

Íratkozzon fel hírlevelünkre: