Takarítási tippek!

A következőkben otthonuk kitakarítására és rendrakásra vonatkozó tippeket olvashatnak. Az évnek ez egy kritikus időszaka, amikor is itt az ideje, hogy felfrissítsük lakóhelyünket. A legjobb az lenne, ha ez csak 5-10 percet venne igénybe!  Természetesen a tavaszi nagytakarítás elkerülhetetlen ezért is gyakran homlokráncolással várjuk. Itt azonban találhatunk néhány nagyszerű ötletet, melyek segítségével gyorsan elvégezhetjük otthonunk kitakarítását és spórolhatunk is azzal egy időben!

A következőkben található összes ötlet olcsó, könnyen megvalósítható és kiváló módja a tavaszi felfrissítésnek!

  • Home
  • Blog
  • Citrus erő: Tisztítás narancs olajjal
2014. augusztus 06., szerda 09:35

Citrus erő: Tisztítás narancs olajjal

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

A citrus olajtermékek jól működnek még akkor is, hogy épp egy üvegről kell letörölni a megdermedt ragasztót, vagy egy rászáradt árcédulát kell eltávolítani kedvenc vázánkról.

Remélem megmutathatom a világnak blogomon keresztül hogyan lehet egy tiszta otthont létrehozni és fenntartani egészséges természetes anyagokkal, vegyszer mentesen. Gyakran, találhatunk a hűtőben, vagy a kamrában olyan anyagokat, amivel tisztán tarthatjuk lakásunkat.


Narancs olajjal csodálatosan tisztán lehet tartani a zsírosodó felületeket, állandó használatra is alkalmas. Ha a tűzhely feletti elszívó, szellőzőnyílás makacs zsírfoltoktól hemzseg, használjunk nyugodtam narancs olajat. Ez egy természetes zsíroldó, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas konyhai használatra is.

Narancssárga olaj jön létre, ha megnyomja a narancs héját a ily módon kinyerhető az olaj. E folyamat során egy vegyület, az úgynevezett d-limonene (tisztításra előnyös tulajdonságú) jön létre. Ügyeljen arra, hogy ne lélegezzük be ezt, mert bár környezetbarát, okozhat az érzékeny emberek légúti problémákat, kellemetlenséget.

Van sok narancs olajat tartalmazó termék a piacon; győződjön meg róla, hogy a megvásárolt termék környezetbarát márka legyen, különben hozzájuthat számos káros anyagot tartalmazó mixekhez is.

A legjobb módja annak, a narancsszínű olaj használatának, hogy lespricceljük a szennyezett területet, ahol zsír vagy más ragadós maradék található. Alkalmazzuk a terméket (először mindig tesztelje egy kicsi és nem feltűnő területen), majd hagyjuk állni 15 percig. Ezután egy mozdulattal gyorsan törölje le, távolítsunk el minden maradékot. Mossa le vízzel, vagy öblítse le.

Panel fürdőszoba felújítás

Kunststoff fenster Schweiz

Szardínia utazás

 

Megjelent: 3147 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. máj. 01., péntek 06:40
Hyppolit

A kiválónak számító takarítási szolgáltatásaink mellett az Ön cégének sohasem kell majd egy másik takarító cég szolgáltatásait igénybe venni. Cégünk általános épülettakarítási szolgáltatást nyújt mindenféle intézmény számára. Cégünk teljes mértékben elkötelezett abban, hogy kizárólag a legjobb épülettakarítási szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Amennyiben az Ön által irányított intézmény általános takarításra szorul, akkor cégünk készséggel áll a rendelkezésére.

Tovább a kategóriában: Az ecet előnyei »

Íratkozzon fel hírlevelünkre: