2014. július 03., csütörtök 06:36 Írta: 
Értékelés:
(1 szavazat)

Étterem takarítás Budapesten

Az éttermek forgalmas helyek. Az alkalmazottaknak muszáj a vendég elégedettségre koncentrálni, mivel ez az elsődleges szempont az akadálymentes működésben, sokszor ha minimális szinten is de elhanyagolják a tisztaságot, nincs elég idő és energia az úgynevezett "mély tisztításra".


Ekkor kerül képbe egy külsős vállalat aki kifejezetten takarítással foglalkozik, kívülről ismeri a makacs kosz eltávolításának minden csinyját-bínyját. Az étterem alkalmazottjai is szívesebben dolgoznak makulátlan környezetben, valamint a termelékenységet is fokozza az étterem tiszta állapota, mivel több energia jut a vendégek kéneztetésére. Nem titok hogy a jó minőségű és tiszta étterem hozza a legtöbb vállalkozás számára a legnagyobb profitot. Az alkalmazottak elfoglaltak ezért nincs idejük összpontosítani az úgynevezett mély takarításra. Ez a pont ahol az étterem tulajdonosának muszáj elgondolkozni a alkalmaz e külsős takarító céget. A szakemberek kemény munkával az étterem folyamatos tisztántartásán dolgoznak lehetővé téve ez által az alkalmazottaknak a maximális termelői tevékenységet. A tiszta étterem boldog étterem.


 

Ha szeretné weboldalát jó helyen látni a Google keresőben akkor: Fjood Kreatív Csoport - Keresőoptimalizálás árak, SEO árakMivel mi profik vagyunk szakmánkban ezért tudjuk hogy mik azok a problémák amik egy étterem működésében gondot jelenthetnek. Az elszívó eldugulhat, a mosdók állapota az egyik legfontosabb amit a vendéglátásban kötelező tisztán tartani. Ugyanilyen fontos a szőnyegek kárpitok terítők tisztán tartása, ez jó benyomást kelt a vendégben. Bizonyos ütemterv szerint haladva átbeszéljük a megrendelővel hogy mit és hogyan szeretne és kiegészítjük azt saját szakmai tapasztalatunkkal.
Miért éri meg minket alkalmazni? Pár gondolatban kifejtem. Elsősorban nem kell a takarító személyzet, itt már jelentős összeget spórolunk meg mivel ha van takarító fix bérben dolgozik nem annyira munka orientált mint külsős vállalat akinek muszáj megfelelnie a megrendelő igényeinek. Valamint nem kell gépeket kölcsönözni sem mivel már birtokunkban vannak. Több éves szakmai tapasztalatom alapján mondhatom az igazán jó munkaerő a külsős munkaerő. Egy szöglet egy zug sem marad szennyezett, professzionális eszközeinknek köszönhetően az étterem minden felületét tökéletesen tudjuk tisztítani ápolni felújítani szakmai személyzetünk igen képzett, több éves rutinnal a hátuk mögött legyen szó szőnyegtisztításról ablaktisztításról, lukxus lámpatestek pormentesítéséről vagy akár a falak tisztán tartásáról.

Étterem takarítás árak

Megjelent: 4651 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. július 17., vasárnap 09:40