Blog
Hyppolit

Hyppolit

A kiválónak számító takarítási szolgáltatásaink mellett az Ön cégének sohasem kell majd egy másik takarító cég szolgáltatásait igénybe venni. Cégünk általános épülettakarítási szolgáltatást nyújt mindenféle intézmény számára. Cégünk teljes mértékben elkötelezett abban, hogy kizárólag a legjobb épülettakarítási szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Amennyiben az Ön által irányított intézmény általános takarításra szorul, akkor cégünk készséggel áll a rendelkezésére.

2014. október 30., csütörtök 20:03

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás Budapesten

A városában fellelhető legkedvezőbb ajánlatot keresi szőnyege kitisztítására? Akkor megtalálta, amit keresett. Cégünk magas minőségű, szakszerű szőnyegtisztítást vállal elérhető áron. Mindenféle szőnyegtisztítás elérhető nálunk, többek között gőztisztítás és mélymosásis. Munkatársaink szakterületükön magasan képzettek és rendelkeznek a szükséges tapasztalattal ahhoz, hogy minden egyes munkát kiemelkedően végezzenek el. A legújabb, leghatékonyabb tisztítási technikákat és rendszereket használjuk, legyen szó akár egy kisebb tisztításról vagy egy nagyobb mélymosásról. Cégünk minimális vízfelhasználás szigorú szabályai szerint dolgozik; ezért alacsony nedvességtartalmú szőnyegtisztító gépet használunk a viszonylag jó állapotban lévő szőnyegeknél.

Az erősen szennyezett vagy pecsétes szőnyegeknél ennél agresszívabb módszert kell alkalmazni, például a gőztisztító berendezés bevetése válhat szükségessé. Ügyfeleink egészsége és biztonsága mindennél fontosabb a számunkra; ezért az összes tisztítórendszerünk az egészségre ártalmatlanmosószerekkel és anyagokkal dolgozik, amelyek mind az emberre, mind a háziállatokra teljességgel veszélytelenek. Semmilyen szőnyegtisztítás során nem használunk durva vegyszereket vagy mérgező anyagokat. A szőnyegeket és házakat a tisztítás/takarítás után pár órával már birtokba is lehet venni, ami nagyon jó hír az ügyfeleinknek, ugyanis a régebbi módszerek mellett a szőnyegek még órákig használhatatlanok maradtak. Javasoljuk, hogy a mélytisztító eljárásnak a szőnyegeket évente legalább egyszer vessük alá, míg a kisebb tisztítást ennél többször, rendszeresen vegyék igénybe.

Szakértőink az Ön szőnyegéhez legalkalmasabb szőnyegtisztító eljárást fogják használni, legyen szó akár természetes vagy szintetikus anyagból készült szőnyegről. Amennyiben szükségesnek ítélik meg, a tisztító eljárást hozzáigazítják az adott szőnyeg típusához és állapotához a legjobb eredmény érdekében a szőnyegek legkisebb igénybevétele miatt. A megfelelő eljárás alkalmazása és a pontos eszközök használata meghosszabbítja a szőnyegek élettartamát és hosszabb ideig tűnnek majd újszerűnek, amely tulajdonságok nagyon fontosak a nagy forgalmú helyeken elhelyezett szőnyegek esetén. Cégünk kifogástalanul kitisztítja a metró területén található szőnyegeket, beleértve a külterületen elhelyezetteket is. Munkatársaink felkészülve és a szükséges eszközök és anyagok birtokában fognak kiérkezni a helyszínre. A nálunk dolgozók alapos átvilágítás után kerültek cégünkhöz és megérkezésükkor készségesen igazolják majd magukat.

A professzionális szőnyegtisztítás az egyetlen bizonyított mód a ház körüli szőnyegek tisztántartásának. A szőnyegek általában naponta kemény igénybevételnek vannak kitéve, főleg a sűrűbben használt helyiségekben, mint amilyen a főbejárat vagy az előszoba, ahol nagyon hamar elhasználtnak és piszkosnak tűnnek.

A professzionális szőnyegtisztító szolgáltatásunk remek alternatíva a hagyományos szőnyegtisztítás helyett, amely egyáltalán nem segít a problémán, csak időveszteség. Annak érdekében, hogy a szőnyegeit tisztán tartsa, meleg szívvel ajánljuk a professzionális szőnyegtisztítást legalább évente két alkalommal, hogy otthona dísze lehessen a minden tekintetben teljesen higiénikus és baktériummentes szőnyeg. A professzionális szőnyegtisztítást az erre kiképzett szakértő munkatársaink végzik, akik kifogástalan munkát fognak végezni minden egyes szőnyegen a sérülések kockázata nélkül.

A szőnyegtisztítást végző dolgozóinkat a legújabb és leghatékonyabb szőnyegtisztító eszközökkel szereltük fel és kiképeztük őket azok használatából azért, hogy a lehető legjobb eredményt nyújtsák, ezen kívül így a szolgáltatás költségeit is sikerült lejjebb szorítani, valamint a szőnyegtisztítás ideje is lerövidült, így több munkát tudunk vállalni egy adott idő alatt és a vízfelhasználásunkat is a minimumra szorítottuk. Az általunk alkalmazott szőnyegtisztító eljárás a természetes és a szintetikus anyagból készült szőnyegeknél is alkalmazható, és semmilyen kárt nem tesz a szőnyegekben vagy semmilyen módosulást nem okoz a szőnyeg anyagában, akár a rostszálak szerkezetét, akár a tulajdonságait nézve.

Azt szeretnénk tanácsolni az ügyfeleinknek, hogy ne halogassák a professzionális szőnyegtisztítást, hiszen a szőnyegek rengeteg port, pollent és baktériumotgyűjtenek magukba, amelyek problémát okozhatnak a légzőszervi betegségekben szenvedő lakóknak. A szőnyeg típusától és a rajta található szennyeződés vagy piszok jellegétől függően döntenek a munkatársaink a száraz szőnyegtisztítás vagy gőzzel történő szőnyegtisztítás mellett. Mindkét módszer igen hatásos és kiváló eredményt hoz.

Általában a szőnyegtisztítás egy alapos porszívózással kezdődik, amely eltávolítja a nagyobb piszokdarabokat a szőnyeg szálszerkezetéből, majd az eljárás a speciális oldószerek használatával folytatódik, gőztisztítás esetén a túlnyomásos gőz alkalmazása. Ezek után a folyamatot a víz, a piszok vagy az oldószer eltávolítása és a szőnyeg nem mérgező szagtalanítása zárja.

Szőnyegtisztítás árak

2014. szeptember 02., kedd 13:57

Mélytisztítás

Mélytisztítás, nagytakarítás Budapesten

Nem is egy olyan tisztítási feladat van, amit jobb szakemberre bízni – a mélytisztítás is ebbe a kategóriába esik. A mélytisztítás számos takarítási feladatot magába foglal – a konyhai berendezések és eszközök alapos megsúrolását, a háztartási hulladék vagy a megunt bútorok eltávolítását, a fürdőszoba és a WC kitakarítását, esetleg a kert kitakarítását – de akármilyen igényeket is támaszt, választhatja a mélytisztítás csomagunkat, amit ügyfeleink igényeire szabtunk.

Ügyfeleink elégedettsége rendkívül fontos a számunkra. Minden követ megmozgatunk annak érdekében, hogy kielégítsük minden elvárásukat a takarítás terén. A szakmájukban magasan képzett, a legmodernebb eszközökkel, vegyszerekkel és kellékekkel felszerelt szakembereink keményen dolgoznak azért, hogy a mélytisztítást igénybe vevő ügyfeleink a lehető legelégedettebbek legyenek.

A kiváló minőség és a leghatékonyabb gyakorlat ügyfeleink elégedettségét biztosítják, akárhol is éljenek. Amennyiben Ön is közéjük szeretne tartozni, ne habozzon további információt kérni barátságos munkatársainktól.

Eljöhet az az idő, amikor az otthonának különleges nagytakarításra van szüksége, ilyen esetben a legjobb, ha igénybe vesz egy különleges típusú takarító-szolgáltatást, amely tisztává varázsolja házát a pincétől a padlásig és az Ön számára láthatóan és érezhetően hosszantartó eredményt garantál, akkor kizárólag a professzionális mélytisztító szolgáltatásunkra van szüksége. A mélytisztítás az egész ház alapos és aprólékos kitakarítását jelenti, amire általában fokozott mértékű igénybevétel vagy a takarítás hosszú ideje való elhanyagolása után lehet szükség.

A mélytisztítás egy teljes körű szolgáltatás, amely magába foglalja az összes szoba és helyiség kitakarítását a házban. Természetesen különös gondot fordítunk a gyakran használt helyiségekre, amilyen a konyha és a nappali. Takarítóink nem fogják sajnálni a fáradságot a konyha centiről-centire való kitakarítására. A mélytisztításba beletartozik az összes konyhai szerelvény és gép, az ételek elkészítésére használt felületek, a padló, a konyhapult és a konyhaasztal alapos megtisztítása. Az összes konyhaszekrényt és az élelem tárolására használt tárolóterületet kitakarítjuk és fertőtlenítjük szakértő módon azért, hogy Ön makulátlan konyhai higiéniát élvezhessen otthonában.

A konyhát és annak összes eszközét rögtön használatba tudja venni a takarítás befejeztével, ugyanis az általunk használt anyagok és tisztítószerek egyáltalán nem mérgezőek és biológiailag lebomló szerek. A mélytisztító szolgáltatásunk az egyéb gyakran használt helyiségekre is aprólékos figyelmet fordít, így a WC-re és a fürdőszobára is, ahol a professzionális eredmény és a kiemelkedő higiénia elengedhetetlen követelmény.

Munkatársaink megtisztítják a szennyeződésektől és letakarítják az összes csempét, a WC-helyiségben és a fürdőszobában található mindenféle tartozékot. Az összes felületet fertőtlenítjük és tükörfényesre tisztítunk, beleértve a padlót, a zuhanyzófülkét, a fürdőkádat és a mosdókagylókat. A mélytisztító szolgáltatásunk is személyre szabható, tehát kérhet mellé egyéb szolgáltatásokat, takarítási feladatokat is, de kérjük, hogy előbb egyeztessen munkatársainkkal a különleges kívánságairól, amikor időpontot egyeztet velük, és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy teljesítsük a kéréseit.

A takarítóink által használt termékek és anyagok egyike sem mérgező, nincs maró hatásuk és nem jelent egészségügyi kockázatot sem az ott lakók, sem a háziállatok egészségére nézve. A mélytisztító szolgáltatásunkra rugalmas időbeosztásban foglalhat időpontot és ingyen kérhet árajánlatot is.

Mélytakarítás árak

Úgy gondolod, hogy morzsa darabok és egyéb nem kívánt dolgok hevernek mindenütt a fürdőszobádban és a konyhaszekrényen? És mi történik, ha valami ráfolyik a polcra? Az emberek észreveszik ezeket a dolgokat, tudod, hogy miről beszélek. Ha a váratlanul beállító barátaid meglátnak egy ilyet, tuti, hogy többé nem akarnak majd átmenni hozzád. Ez egy totális katasztrófa. De most itt a hihetetlenül könnyű megoldás! Miután alaposan megtakarítottuk a konyhaszekrényeket, (eltávolítottuk az összes részét, törölgessük le a felületét) takarjuk le a konyhabútor belső felületeit egy darab gumi alátéttel (megvásárolható tekercsben a százforintos boltokban) Az alátétet a kívánt méretre szabhatod azután minden elemet helyezz vissza. Végül a dolgaid a helyén maradnak, a konyhaszekrényed tiszta lesz, és az alátét végzi el a piszkos munkát. Az alátétet vagy kicseréled, vagy letörölgetet néhány havonta. Így aztán ezen túl majd alig fogod várni, hogy kérkedhess a konyhaszekrényed tavaszi nagytakarításával!

2014. augusztus 06., szerda 10:35

Az ecet előnyei

Az ecet rendkívüli hatékonysággal távolítja el a kellemetlen szagokat, vagy akár a cigaretta füstöt.

Ecettel is úgy kell takarítani mint bármi más folyékony tisztítószerrel. Fogjon egy nagy nedvszívó képességű textil darabot, enyhén nedvesítse meg, majd öntsön rá kellő mennyiségű ecetet. Kiválóan távolíthat el makacsabb szennyeződéseket is. Én például éveken keresztül akvárium tulajdonos voltam. Az akvarisztikában gyakorta javasolják, természetes jellege miatt a vízkő eltávolítására.

A másik dolog, amit szeretek az ecetben, hogy el tudja távolítani a főzés közben keletkező szagokat, ha párologtatjuk egy külön edényben főzés közben. Helyezzen egy csésze ecetet egy edénybe, melegítsük közepes lángon, és íme! Az brokkoli és a lazac szag eltűnt!

Azok számára is van egy jó tippem akik sokat cigarettáznak otthonukban. Egyszerűen csak öntsön körülbelül ½ csésze ecetet egy kis tálban a szagtalanítja a bagó szagú lakást. 

Extra tipp dohányosoknak: ecetezzen be egy konyharuhát és a füstös szobában párszor végezzen köríves mozdulatokat az ecetes textillel. mintha a tábortüzet legyezné. Pápá füst és cigiszag!

Partnereink:

 

party zenekar, esküvői zenekar

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

Lapostető szigetelés

Playmobil játék webáruház

Elektromos kisautó webáruház

VW és AUDI bontó    

Hajhosszabbítás árak Budapesten

Parfüm webáruház

 

2014. augusztus 06., szerda 09:35

Citrus erő: Tisztítás narancs olajjal

A citrus olajtermékek jól működnek még akkor is, hogy épp egy üvegről kell letörölni a megdermedt ragasztót, vagy egy rászáradt árcédulát kell eltávolítani kedvenc vázánkról.

Remélem megmutathatom a világnak blogomon keresztül hogyan lehet egy tiszta otthont létrehozni és fenntartani egészséges természetes anyagokkal, vegyszer mentesen. Gyakran, találhatunk a hűtőben, vagy a kamrában olyan anyagokat, amivel tisztán tarthatjuk lakásunkat.


Narancs olajjal csodálatosan tisztán lehet tartani a zsírosodó felületeket, állandó használatra is alkalmas. Ha a tűzhely feletti elszívó, szellőzőnyílás makacs zsírfoltoktól hemzseg, használjunk nyugodtam narancs olajat. Ez egy természetes zsíroldó, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas konyhai használatra is.

Narancssárga olaj jön létre, ha megnyomja a narancs héját a ily módon kinyerhető az olaj. E folyamat során egy vegyület, az úgynevezett d-limonene (tisztításra előnyös tulajdonságú) jön létre. Ügyeljen arra, hogy ne lélegezzük be ezt, mert bár környezetbarát, okozhat az érzékeny emberek légúti problémákat, kellemetlenséget.

Van sok narancs olajat tartalmazó termék a piacon; győződjön meg róla, hogy a megvásárolt termék környezetbarát márka legyen, különben hozzájuthat számos káros anyagot tartalmazó mixekhez is.

A legjobb módja annak, a narancsszínű olaj használatának, hogy lespricceljük a szennyezett területet, ahol zsír vagy más ragadós maradék található. Alkalmazzuk a terméket (először mindig tesztelje egy kicsi és nem feltűnő területen), majd hagyjuk állni 15 percig. Ezután egy mozdulattal gyorsan törölje le, távolítsunk el minden maradékot. Mossa le vízzel, vagy öblítse le.

Panel fürdőszoba felújítás

Kunststoff fenster Schweiz

Szardínia utazás

 

2014. július 08., kedd 09:43

Takarítás Budapest Árak

Takarítás árak Budapesten

Takarítás árak személyre és helyiségre szabottak. A takarítás m2 ára a tisztítandó felület nagyságától és a szennyezettség mértékétől függ.

Irodatakarítás árak több alkalom megrendelése esetén:

Irodatakarítás ár/alkalom 
0-50m2 3500Ft-tól 
50-100m2 5500Ft-tól 
100-150m2 6500Ft-tól 
150-250m2 8300Ft-tól 
300m2 felett  8-15Ft/ 5-7alkalom-tól 
   
Lakástakarítás árak több alkalom megrendelése esetén
   
Lakástakarítás ár/alkalom
0-50m2  5000Ft-tól 
50-100m2  6000Ft-tól 
150-200m2 8000Ft-tól 
200-250m2 9800Ft-tól 
300m2 felett 10-25Ft / 5-7 alkalom-tól 
   
Nagytakarítás árak  
   
Lakások nagytakarítása ár/m2
0-100m2 195Ft-tól 
100-150m2 190Ft-tól 
150-250m2 180Ft-tól 
250-500m2 160Ft-tól 
Irodatakarítás nagytakarítása ár/m2
0-50m2 220Ft-tól 
0-100m2 200Ft-tól 
100-150m2 180Ft-tól 
150-200m2 160Ft-tól 
250-500m2 140Ft-tól 
   
Szőnyegtisztítás árak  
   
Padlószőnyeg tisztítás: ár/m2
100m2-ig 900Ft
200m2-ig 800Ft
300m2-ig 700Ft
A szőnyegtisztítás ára eltérhet az árlistától, függ a szennyezettség mértékétől, illetve, a szőnyeg típusától. (pl: padlószőnyeg, perzsa, gyapjú, műszálas...stb.)
   
Ablaktisztítás árak  
   
Ablaktisztítás ár/m2
Normál szennyeződés esetén 50Ft-150Ft
Festék és egyéb szennyeződés esetén 300FT
   
Raktár takarítás árak  
   
Raktár takarítás ár/m2
Padló tisztítás ára 200-400Ft
Teljes körű raktár takarítás ára 200-450Ft

Takarítás Budapest árak

2014. július 03., csütörtök 06:58

Kapcsolat

Tel: +36-30/724-2747

 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   ABLAK LUX Kft.
   Adószám: 23442447-2-41
   1131 Budapest, Béke u. 73.

2014. július 03., csütörtök 06:46

Építkezés utáni takarítás

Építkezés utáni takarítás

Az utóbbi időben egyre többet lehet hallani a gyenge gazdasági helyzetről, és arról, hogy az milyen módon van hatással az üzletemberekre minden ágazatban. Bár ez igaz lehet néhány magánemberre, mások mégis terjeszkednek, nagyobb mértékben, mint korábban bármikor –és emiatt az ugrásszerű fejlődés miatt a vállalkozásoknak egyre több helyre van szükségük. Sok esetben a cégtulajdonosok a jelenleg meglévő épület kibővítése mellett döntenek, míg mások inkább az új létesítmények építését választják. A bővítés módjától függetlenül az építkezési munkálatok utáni káosz és zűrzavar valószínűsége igen magas. Ezen helyzet gyors megoldása érdekében sok üzletember kiadja ezt a számukra nem túl hálás munkát profiknak. Egy magas minőségű építkezés utáni takarítás nemcsak teljesen kitakarítja és megtisztítja azt az épületet, amiben a munkálatok folytak, hanem szükségtelenné teszi a takarítás miatti új munkaerő felvételét, határt szab a zűrzavarnak és ezen kívül elvégez számos napi takarítási feladatot is. A kifogástalan eredmény érdekében az üzletembereknek biztosnak kell lenniük abban, hogy a feladatra a legkiválóbb építkezés utáni takarítási szolgáltatást nyújtó céget kérik fel, akik fel tudnak mutatni minőségi referenciákat és ajánlásokat.

Tiszta épület

Az estek nagy többségében az épületeknél a takarítócégek megbízásának egyik legfőbb oka a portól és törmeléktől, valamint az adott épület felújítása vagy megépítése során keletkező megmaradt építőanyagoktól való megtisztítás. Többnyire kereskedelmi épületek takarítása során speciális eszközök és technikák használata válik szükségessé, amelyek nincsenek a nem szakmabeliek birtokában. Emellett a hivatásos takarítócégek tisztában vannak a helyi törvényekkel és szabályozásokkal az építőanyagoktól való megszabadulást illetően. Ezen szabályozások és előírások betartása alapvető fontosságú a magas bírságok és számlák elkerülése érdekében az építkezés és átalakítás befejezése után.

Ne alkalmazzon feleslegesen új munkaerőt!

Ahogy már fentebb említettük, az építőiparban a nem szakmabeliek egyáltalán nincsenek tisztában az építési terület megtisztításához szükséges alapvető szakmai ismeretekkel. Amíg némely üzletembert rá lehet bírni arra, hogy a meglévő alkalmazottait bízza meg ezzel a feladattal, a munkafolyamat lassúsága, valamint a takarítási technikák és az elszállítással kapcsolatos törvények nem ismerete jóval több gondot tud okozni, mint amennyit kellene. Hasonlóképpen, számos munkaadó inkább további munkavállalók alkalmazása mellett dönt az építkezési terület megtisztításához. Bár ez az új munkaerő lehet, hogy tapasztalt és magasan képzett erre a feladatra, általában jelentős óránkénti fizetést, biztosítást és egyéb járulékokat kell majd neki és utána fizetni. A legtöbb esetben ennél sokkal kifizetődőbb és hatékonyabb megoldás egy professzionális takarítócég megbízása az építkezés utáni nagytakarítás elvégzésére. Az üzletemberek általános vélekedésével szemben egy takarítócég megbízása valóban költséghatékony, emellett tökéletes munkát végeznek el.

Kevesebb zavaró tényező

A cégtulajdonosoknak manapság rengeteg napi feladattal kell megbírkóznia – és az esetek többségében egyáltalán nincs idejük ezen kívül mással foglalkozni. Szerencsére egy takarítócég megbízása hatékony módja az építkezés utáni nagytakarítás levezénylésével kapcsolatos teendők minimalizálására. A legtöbb esetben a takarítócég fogja irányítani az építkezés utáni takarítás összes feladatát, így a cégtulajdonosnak csak a saját cégének igazgatásával és növelésével kell törődnie. Egy takarítócég megbízásakor a maximális eredmény biztosítása érdekében érdemes a cégtulajdonosnak és a takarítócég vezetőinek megtárgyalnia az azonosítható feladatokat, az elvárt befejezési dátumot és a takarítás pénzügyi vonzatát. Ezen kívül szerződést is szoktunk kötni ügyfeleinkkel, így megelőzve az esetleges viták felmerülését és biztosítva a professzionális, határidőre elkészülő munkát.

Az építkezés utáni takarítás elvégzésére kiadott megbízás további előnyei

Míg a tiszta épület, új alkalmazottak felvételének szükségtelensége és kevesebb zavaró tényező mind kétségtelenül előnyös a cégtulajdonosok számára, ezek nem az egyedüli pozitívumai a takarítócég megbízásának. A cégtulajdonosok ezen kívül meg tudnak állapodni a takarítócéggel további számos, még „piszkosabb” takarítói feladatok elvégzéséről, például a szőnyegek kitisztításáról, a WC kitakarításáról vagy a szemét eltávolításáról. Egy takarítócég megbízása esetén a cégtulajdonosnak jeleznie kell az elvárásait a feladatok elvégzését illetően az optimális eredmény elérése érdekében. Míg a takarítócég készséggel elvégzi a rá bízott feladatokat, mindenképpen tisztában kell lennie a megbízó által elvárt határidővel. Megfelelő kommunikáció mellett az építkezésbe vagy felújításba belekezdett cégtulajdonosok biztosítani tudják az építkezés utáni takarítócégtől elvárt minőségi eredményt.

Építkezés utáni takarítás árak

2014. július 03., csütörtök 06:43

Orvosi rendelő takarítás

Orvosi rendelő takarítás

Hogy jó benyomást keltsünk az ügyfelekben, páciensekben, az ott kezdődik hogy az iroda, rendelő vagy a váróterem tiszta és rendezettek legyenek. Ennek érdekében a helyiségek rendszeres tisztítást igényelnek, a következetesség a legfontosabb szempont. Mivel a legtöbb vállalkozás, orvosi rendelő nyitva van szinte az egész nap folyamán ezért az épületek takarítása sokszor éjszaka kell történjen hogy megmaradjon a professzionális megjelenés és az alapos tisztaság.

Gyakran járnak a kezelések rengeteg egészségügyi hulladékkal. Ezt adott módon kell tárolni majd megsemmisíteni. Lehetnek ezek kötszerek, fecskendők és a betegápolásban használt szerek, az előírásoknak megfelelően történik ezek eltávolítása a rendelőkből, irodákból. A váróterem és az orvosi rendelő tisztítása ugyanaz mint bármelyik irodája viszont nem mindegy hogy milyen vegyszerekkel takarítunk mivel számtalan kórokozó, baktérium található ezeken a helyeken. A bakteriális fertőzések elkerülése érdekében mindig speciális, ügyfeleink igényeihez igazított vegyszereket használunk. Tisztítási eljárások során akár a műszerek tisztán tartását is vállaljuk igény szerint.

Kiemlet patnerünk: esztétikai fogászat kálvin tér


A rendelői tisztítás szolgáltatásunk tevékenységei közé tartozik például a bútorok polírozása és portörlése, ablak redőny takarítás, felmosás, minden csempe vagy linóleum padló tisztántartása, takarítás pihenőszobában vagy a konyhában a munkavállalók által használt eszközök takarítása, portörlés, a légkondicionáló, fűtő és szellőző rendszerek tisztán tartása. A porszívózás, portörlés a szemetesláda kiürítése teljesen alap tevékenység. A tisztálkodási eszközök feltöltése ha van ötvöző illetve zuhanyzó, fürdőszoba. Az irodában ezeket is érdemes tisztán tartani és fertőtleníteni rendszeresen. Ez mind része a rendelő tisztításnak. A rendelő tisztítás szolgáltatásunk sokszor felmentés nyújt a gondnoki szolgáltatások igénybevétele alól. Ne fizessen a főbérlőnek az irodaépületben horrorisztikus összegeket azért hogy tisztán tartsák rendelőjét, bízzon meg minket is töredékéért vállaljuk rendelője, váróterme, illetve irodája rendszeres vagy akár alkalmi takarítását

Orvosi rendelő takarítás árak

2014. július 03., csütörtök 06:36

Étterem takarítás

Étterem takarítás Budapesten

Az éttermek forgalmas helyek. Az alkalmazottaknak muszáj a vendég elégedettségre koncentrálni, mivel ez az elsődleges szempont az akadálymentes működésben, sokszor ha minimális szinten is de elhanyagolják a tisztaságot, nincs elég idő és energia az úgynevezett "mély tisztításra".


Ekkor kerül képbe egy külsős vállalat aki kifejezetten takarítással foglalkozik, kívülről ismeri a makacs kosz eltávolításának minden csinyját-bínyját. Az étterem alkalmazottjai is szívesebben dolgoznak makulátlan környezetben, valamint a termelékenységet is fokozza az étterem tiszta állapota, mivel több energia jut a vendégek kéneztetésére. Nem titok hogy a jó minőségű és tiszta étterem hozza a legtöbb vállalkozás számára a legnagyobb profitot. Az alkalmazottak elfoglaltak ezért nincs idejük összpontosítani az úgynevezett mély takarításra. Ez a pont ahol az étterem tulajdonosának muszáj elgondolkozni a alkalmaz e külsős takarító céget. A szakemberek kemény munkával az étterem folyamatos tisztántartásán dolgoznak lehetővé téve ez által az alkalmazottaknak a maximális termelői tevékenységet. A tiszta étterem boldog étterem.


 

Ha szeretné weboldalát jó helyen látni a Google keresőben akkor: Fjood Kreatív Csoport - Keresőoptimalizálás árak, SEO árakMivel mi profik vagyunk szakmánkban ezért tudjuk hogy mik azok a problémák amik egy étterem működésében gondot jelenthetnek. Az elszívó eldugulhat, a mosdók állapota az egyik legfontosabb amit a vendéglátásban kötelező tisztán tartani. Ugyanilyen fontos a szőnyegek kárpitok terítők tisztán tartása, ez jó benyomást kelt a vendégben. Bizonyos ütemterv szerint haladva átbeszéljük a megrendelővel hogy mit és hogyan szeretne és kiegészítjük azt saját szakmai tapasztalatunkkal.
Miért éri meg minket alkalmazni? Pár gondolatban kifejtem. Elsősorban nem kell a takarító személyzet, itt már jelentős összeget spórolunk meg mivel ha van takarító fix bérben dolgozik nem annyira munka orientált mint külsős vállalat akinek muszáj megfelelnie a megrendelő igényeinek. Valamint nem kell gépeket kölcsönözni sem mivel már birtokunkban vannak. Több éves szakmai tapasztalatom alapján mondhatom az igazán jó munkaerő a külsős munkaerő. Egy szöglet egy zug sem marad szennyezett, professzionális eszközeinknek köszönhetően az étterem minden felületét tökéletesen tudjuk tisztítani ápolni felújítani szakmai személyzetünk igen képzett, több éves rutinnal a hátuk mögött legyen szó szőnyegtisztításról ablaktisztításról, lukxus lámpatestek pormentesítéséről vagy akár a falak tisztán tartásáról.

Étterem takarítás árak

1. oldal / 2