2014. július 03., csütörtök 06:01 Írta: 
Értékelés:
(60 szavazat)

Lakástakarítás Budapesten

Lakások teljes körű takarítása, tisztán tartása igény szerinti rendszerességgel.

Cégünk a lakások és családi házak takarítására specializálódott és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk elérhető árakon. Takarítóink szakképzettséggel és az elvárt tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy bármilyen takarítási feladatot kiválóan megoldjanak. Szolgáltatásaink közül választhatja a háza teljes kitakarítását pincétől a padlásig, de kérheti csak a ház bizonyos részeinek kitakarítását is, például a konyháét vagy a fürdőszobákét. Az általános takarítást összekötheti valamilyen egyéb szolgáltatásunk megrendelésével, mint például szőnyegtisztítással, így ügyfeleinknek valóban biztosítani tudjuk a teljes és mindenre kiterjedő takarítást az egész házban.

Tapasztalt takarítóink kizárólag kímélő, méreganyagokat nem tartalmazó anyagokat és tisztítószereket használnak, amelyek használata nem károsítja ügyfeleink családjának és háziállatainak egészségét. Cégünk fontosnak tartja a zöld, ökológiailag fenntartható irányelveket, így a lehető legkevesebb szennyvíz „létrehozását” tartjuk szem előtt, ezzel mind a környezetnek, mind az ügyfeleinknek kedvezünk. Amennyiben igényli, irodatakarítást is vállalunk. A cégünknél dolgozó takarítók mindegyike széles körű ismeretekkel rendelkezik az anyagokról, a technikákról és a tisztítószerekről, így garantálni tudjuk a kielégítő eredményt az ügyfeleink részére annak a veszélye nélkül, hogy kárt tesznek a falakban, a berendezésben, azoknak a felszínén vagy a szövetekben. A speciális otthoni szolgáltatásaink esetén, amilyen a kárpittisztítás vagy a függönytisztítás, gőztisztító gépeket használunk az optimális és gyors eredmény érdekében. Kérjük, hogy jelezze speciális igényeit munkatársunknak valamelyik szolgáltatásunk megrendelésekor. Mi pedig háza vagy lakása kitakarítására udvarias, kedves és ügyes takarítókat fogunk küldeni, akik úgy fogják gondját viselni az otthonának, mintha a sajátjuk lenne. Az összes munkatársunk gondos ellenőrzés és válogatás után került hozzánk, ezen kívül mindegyikük rendelkezik erkölcsi bizonyítvánnyal is – amelyet kérésre be is mutatnak az ügyfeleinknek.

A fenti szolgáltatásokon kívül rendszeres takarításra való felkérést is tudunk kezelni; ügyfeleink igénye szerint rendszeres időközönként fogjuk előre megszervezni a takarítást. Az általános takarítást az összes nagyvárosban biztosítani tudjuk. Amennyiben ezeken a területeken kívül szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba munkatársainkkal további tájékoztatásért árainkról és az elérhető időpontokról. Szolgáltatásunkat kedvező áron kínáljuk és célunk kiváló minőségű takarítást biztosítani a legtöbb háztartásnak. Árainkat minden munka előtt egyenként állapítjuk meg, így az Ön által fizetett díj minden alkalommal méltányosnak és az elvégzendő munka nagyságához megfelelőnek fogja találni. Természetesen az elvégzett munkára minőségi garanciát vállalunk, cégünk minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkezik.

Minden megbízásunkat – a munka nagyságára és összetettségére is tekintettel – képzett, professzionális tudással rendelkező takarító szakemberekkel végeztetjük el, akik közül mindegyik rengeteg tapasztalattal és szakismerettel bír. Takarítóink megismerkedtek a legújabb és leghatásosabb tisztító rendszerekkel és eszközökkel annak érdekében, hogy kivételes eredményeket tudjanak felmutatni ügyfeleinknek - ahogy azt megígértük - ,és ne kelljen amiatt aggódnia a háztulajdonosnak, hogy a nagyértékű tulajdontárgyaiban vagy az értékes textíliákban bármilyen kár keletkezik.

Egy minőségi takarítás nemcsak az elvárt eredményt mutatja fel és esetleg felül is múlja azt, hanem mindent megtesz az ügyfél legnagyobb kényelme érdekében és szolgáltatását minél nagyobb területen tudja biztosítani. Ennek megfelelően igyekszünk a takarítást az Önnek legmegfelelőbb időben elvégezni, ezért is választhatnak ügyfeleink több javasolt időpont közül, a hét minden napján, a pénzükért cserébe pedig kifogástalan szolgáltatást nyújtunk, amely minden fillért megér.

Mi tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink elfoglalt emberek és nincs idejük arra, hogy felügyeljék a takarítókat egész nap, így az előre egyeztetett takarítások mindegyikét a lehető leggyorsabban igyekszünk befejezni tartva a professzionális eredményességet, ehhez pedig biztosítjuk a takarítók megfelelő számát és a jelenleg elérhető legjobb munkamódszert. Igyekszünk a legkevésbé megzavarni a megszokott napi rutinját, és célunk, hogy a takarítás alatt is tudjon az otthonában.

Rengeteg olyan eset fordulhat elő, amikor ügyfeleinknek nagyon rövid határidővel lenne szükségük a takarításra, esetleg éjszakai takarításról lenne szó, így fel vagyunk készülve a rövid határidős munkák vállalására is, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy olyan hamar kezdhessünk neki a munkának, amennyire csak lehetséges. Amennyiben van valamilyen különleges vagy szokatlan kérése a takarítással kapcsolatban, kérjük, hogy ossza azt meg velünk és mi mindent meg fogunk tenni kérése teljesítéséhez.

Cégünk a magas minőségű, professzionális takarítást nyújtó szolgáltatásokra specializálódott széles körben, leginkább a magánemberek és az üzleti szféra igényeit kielégítve. A takarítást nyújtó szolgáltatás fogalma igen széleskörű, magába foglalva különböző takarítási feladatok egész sorát, ezen kívül a házimunkát is. Annak érdekében, hogy szolgáltatásaink lefedjék az ügyfeleink igényeit, különböző szolgáltatások és feladatok széles választékát kínáljuk Önöknek, többek között különleges feladatokat és technikákat, mint például a professzionális lépcsőszőnyeg- vagy bútorszövet tisztítást.

 

Lakás takarítás Árak Budapesten

 

Linkek

Megjelent: 17637 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. január 25., hétfő 12:46
Tovább a kategóriában: Irodatakarítás »