2014. szeptember 02., kedd 13:57 Írta: 
Értékelés:
(21 szavazat)

Mélytisztítás, nagytakarítás Budapesten

Nem is egy olyan tisztítási feladat van, amit jobb szakemberre bízni – a mélytisztítás is ebbe a kategóriába esik. A mélytisztítás számos takarítási feladatot magába foglal – a konyhai berendezések és eszközök alapos megsúrolását, a háztartási hulladék vagy a megunt bútorok eltávolítását, a fürdőszoba és a WC kitakarítását, esetleg a kert kitakarítását – de akármilyen igényeket is támaszt, választhatja a mélytisztítás csomagunkat, amit ügyfeleink igényeire szabtunk.

Ügyfeleink elégedettsége rendkívül fontos a számunkra. Minden követ megmozgatunk annak érdekében, hogy kielégítsük minden elvárásukat a takarítás terén. A szakmájukban magasan képzett, a legmodernebb eszközökkel, vegyszerekkel és kellékekkel felszerelt szakembereink keményen dolgoznak azért, hogy a mélytisztítást igénybe vevő ügyfeleink a lehető legelégedettebbek legyenek.

A kiváló minőség és a leghatékonyabb gyakorlat ügyfeleink elégedettségét biztosítják, akárhol is éljenek. Amennyiben Ön is közéjük szeretne tartozni, ne habozzon további információt kérni barátságos munkatársainktól.

Eljöhet az az idő, amikor az otthonának különleges nagytakarításra van szüksége, ilyen esetben a legjobb, ha igénybe vesz egy különleges típusú takarító-szolgáltatást, amely tisztává varázsolja házát a pincétől a padlásig és az Ön számára láthatóan és érezhetően hosszantartó eredményt garantál, akkor kizárólag a professzionális mélytisztító szolgáltatásunkra van szüksége. A mélytisztítás az egész ház alapos és aprólékos kitakarítását jelenti, amire általában fokozott mértékű igénybevétel vagy a takarítás hosszú ideje való elhanyagolása után lehet szükség.

A mélytisztítás egy teljes körű szolgáltatás, amely magába foglalja az összes szoba és helyiség kitakarítását a házban. Természetesen különös gondot fordítunk a gyakran használt helyiségekre, amilyen a konyha és a nappali. Takarítóink nem fogják sajnálni a fáradságot a konyha centiről-centire való kitakarítására. A mélytisztításba beletartozik az összes konyhai szerelvény és gép, az ételek elkészítésére használt felületek, a padló, a konyhapult és a konyhaasztal alapos megtisztítása. Az összes konyhaszekrényt és az élelem tárolására használt tárolóterületet kitakarítjuk és fertőtlenítjük szakértő módon azért, hogy Ön makulátlan konyhai higiéniát élvezhessen otthonában.

A konyhát és annak összes eszközét rögtön használatba tudja venni a takarítás befejeztével, ugyanis az általunk használt anyagok és tisztítószerek egyáltalán nem mérgezőek és biológiailag lebomló szerek. A mélytisztító szolgáltatásunk az egyéb gyakran használt helyiségekre is aprólékos figyelmet fordít, így a WC-re és a fürdőszobára is, ahol a professzionális eredmény és a kiemelkedő higiénia elengedhetetlen követelmény.

Munkatársaink megtisztítják a szennyeződésektől és letakarítják az összes csempét, a WC-helyiségben és a fürdőszobában található mindenféle tartozékot. Az összes felületet fertőtlenítjük és tükörfényesre tisztítunk, beleértve a padlót, a zuhanyzófülkét, a fürdőkádat és a mosdókagylókat. A mélytisztító szolgáltatásunk is személyre szabható, tehát kérhet mellé egyéb szolgáltatásokat, takarítási feladatokat is, de kérjük, hogy előbb egyeztessen munkatársainkkal a különleges kívánságairól, amikor időpontot egyeztet velük, és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy teljesítsük a kéréseit.

A takarítóink által használt termékek és anyagok egyike sem mérgező, nincs maró hatásuk és nem jelent egészségügyi kockázatot sem az ott lakók, sem a háziállatok egészségére nézve. A mélytisztító szolgáltatásunkra rugalmas időbeosztásban foglalhat időpontot és ingyen kérhet árajánlatot is.

Mélytakarítás árak

Megjelent: 5466 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 02., kedd 14:02