2014. október 30., csütörtök 20:03 Írta: 
Értékelés:
(4 szavazat)

Szőnyegtisztítás Budapesten

A városában fellelhető legkedvezőbb ajánlatot keresi szőnyege kitisztítására? Akkor megtalálta, amit keresett. Cégünk magas minőségű, szakszerű szőnyegtisztítást vállal elérhető áron. Mindenféle szőnyegtisztítás elérhető nálunk, többek között gőztisztítás és mélymosásis. Munkatársaink szakterületükön magasan képzettek és rendelkeznek a szükséges tapasztalattal ahhoz, hogy minden egyes munkát kiemelkedően végezzenek el. A legújabb, leghatékonyabb tisztítási technikákat és rendszereket használjuk, legyen szó akár egy kisebb tisztításról vagy egy nagyobb mélymosásról. Cégünk minimális vízfelhasználás szigorú szabályai szerint dolgozik; ezért alacsony nedvességtartalmú szőnyegtisztító gépet használunk a viszonylag jó állapotban lévő szőnyegeknél.

Az erősen szennyezett vagy pecsétes szőnyegeknél ennél agresszívabb módszert kell alkalmazni, például a gőztisztító berendezés bevetése válhat szükségessé. Ügyfeleink egészsége és biztonsága mindennél fontosabb a számunkra; ezért az összes tisztítórendszerünk az egészségre ártalmatlanmosószerekkel és anyagokkal dolgozik, amelyek mind az emberre, mind a háziállatokra teljességgel veszélytelenek. Semmilyen szőnyegtisztítás során nem használunk durva vegyszereket vagy mérgező anyagokat. A szőnyegeket és házakat a tisztítás/takarítás után pár órával már birtokba is lehet venni, ami nagyon jó hír az ügyfeleinknek, ugyanis a régebbi módszerek mellett a szőnyegek még órákig használhatatlanok maradtak. Javasoljuk, hogy a mélytisztító eljárásnak a szőnyegeket évente legalább egyszer vessük alá, míg a kisebb tisztítást ennél többször, rendszeresen vegyék igénybe.

Szakértőink az Ön szőnyegéhez legalkalmasabb szőnyegtisztító eljárást fogják használni, legyen szó akár természetes vagy szintetikus anyagból készült szőnyegről. Amennyiben szükségesnek ítélik meg, a tisztító eljárást hozzáigazítják az adott szőnyeg típusához és állapotához a legjobb eredmény érdekében a szőnyegek legkisebb igénybevétele miatt. A megfelelő eljárás alkalmazása és a pontos eszközök használata meghosszabbítja a szőnyegek élettartamát és hosszabb ideig tűnnek majd újszerűnek, amely tulajdonságok nagyon fontosak a nagy forgalmú helyeken elhelyezett szőnyegek esetén. Cégünk kifogástalanul kitisztítja a metró területén található szőnyegeket, beleértve a külterületen elhelyezetteket is. Munkatársaink felkészülve és a szükséges eszközök és anyagok birtokában fognak kiérkezni a helyszínre. A nálunk dolgozók alapos átvilágítás után kerültek cégünkhöz és megérkezésükkor készségesen igazolják majd magukat.

A professzionális szőnyegtisztítás az egyetlen bizonyított mód a ház körüli szőnyegek tisztántartásának. A szőnyegek általában naponta kemény igénybevételnek vannak kitéve, főleg a sűrűbben használt helyiségekben, mint amilyen a főbejárat vagy az előszoba, ahol nagyon hamar elhasználtnak és piszkosnak tűnnek.

A professzionális szőnyegtisztító szolgáltatásunk remek alternatíva a hagyományos szőnyegtisztítás helyett, amely egyáltalán nem segít a problémán, csak időveszteség. Annak érdekében, hogy a szőnyegeit tisztán tartsa, meleg szívvel ajánljuk a professzionális szőnyegtisztítást legalább évente két alkalommal, hogy otthona dísze lehessen a minden tekintetben teljesen higiénikus és baktériummentes szőnyeg. A professzionális szőnyegtisztítást az erre kiképzett szakértő munkatársaink végzik, akik kifogástalan munkát fognak végezni minden egyes szőnyegen a sérülések kockázata nélkül.

A szőnyegtisztítást végző dolgozóinkat a legújabb és leghatékonyabb szőnyegtisztító eszközökkel szereltük fel és kiképeztük őket azok használatából azért, hogy a lehető legjobb eredményt nyújtsák, ezen kívül így a szolgáltatás költségeit is sikerült lejjebb szorítani, valamint a szőnyegtisztítás ideje is lerövidült, így több munkát tudunk vállalni egy adott idő alatt és a vízfelhasználásunkat is a minimumra szorítottuk. Az általunk alkalmazott szőnyegtisztító eljárás a természetes és a szintetikus anyagból készült szőnyegeknél is alkalmazható, és semmilyen kárt nem tesz a szőnyegekben vagy semmilyen módosulást nem okoz a szőnyeg anyagában, akár a rostszálak szerkezetét, akár a tulajdonságait nézve.

Azt szeretnénk tanácsolni az ügyfeleinknek, hogy ne halogassák a professzionális szőnyegtisztítást, hiszen a szőnyegek rengeteg port, pollent és baktériumotgyűjtenek magukba, amelyek problémát okozhatnak a légzőszervi betegségekben szenvedő lakóknak. A szőnyeg típusától és a rajta található szennyeződés vagy piszok jellegétől függően döntenek a munkatársaink a száraz szőnyegtisztítás vagy gőzzel történő szőnyegtisztítás mellett. Mindkét módszer igen hatásos és kiváló eredményt hoz.

Általában a szőnyegtisztítás egy alapos porszívózással kezdődik, amely eltávolítja a nagyobb piszokdarabokat a szőnyeg szálszerkezetéből, majd az eljárás a speciális oldószerek használatával folytatódik, gőztisztítás esetén a túlnyomásos gőz alkalmazása. Ezek után a folyamatot a víz, a piszok vagy az oldószer eltávolítása és a szőnyeg nem mérgező szagtalanítása zárja.

Szőnyegtisztítás árak

Megjelent: 3721 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. október 30., csütörtök 20:05
Tovább a kategóriában: « Mélytisztítás